04-03-2023

Bečić u Danilovgradu: Nemam ni skupih nekretnina, ni jahti, niti bilo kakvih velikih materijalnih dobara

Kandidat za predsjednika Crne Gore, Aleksa Bečić danas je iz Danilovgrada krenuo u pobjedničku kampanju za predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.


Foto: DCG

Bečić je srdačno dočekan od strane Danilovgrađana, nakon čega je obišao više lokacija u samom gradu.

Razgovarao je sa brojnim građanima o izazovima sa kojima se susrijeće Danilovgrad i Crna Gora, te ukazao na svoju viziju njihovog prevazilaženja i snažnijeg napretka države Crne Gore ističući da su čast, skromnost i tradicionalne crnogorske vrijednosti jedini put uspjeha cijele Crne Gore.

"Nemam ni skupih nekretnina, ni jahti, niti bilo kakvih velikih materijalnih dobara. Crna Gora je mala. Da toga ima, svi bi to znali. U mojoj biografiji, nećete naći riječi kojima sam vrijeđao druge ljude, ili ih dijelio po vjerskom, nacionalnom ili bilo kom drugom aršinu. U mojoj biografiji, međutim, naći ćete da sam uvijek držao do svoje riječi, jer moja riječ je moja čast, te ako pogazim riječ, izgubiću čast", poručio je Bečić iz Danilovgrada.

"Zato Vas pozivam da glasate za Vašu i našu čast. Ovi izbori su prozor u budućnost i Vi glasate za jednog koji treba da predstavlja sve. Taj jedan koji predstavlja sve mora biti jednako častan kao i Vi. Sudite na ovim izborima strogo ali pošteno, i što je najvažnije časno. Neka Vas vodi čast, i imaćemo časnu Crnu Goru. Ja Vam obećavam da ću Vašu čast ugraditi u sve institucije i politiku koju budem vodio. Na taj način ćemo zajedno graditi časnu budućnost u kojoj vlada pravda i tolerancija, ljubav, povjerenje i poštovanje", naveo je.

Ovo je prvi dan aktivne kampanje predsjedničkog kandidata Bečića, koji će u narednim danima posjetiti sve crnogorske gradove i razgovarati sa građanima i približiti im poruke slogana ČASTI MI!