05-05-2024

Bez incidenata tokom praznika: Pojačane kontrole na šetalištu do završetka radova u Mediteranskoj ulici

Iako je tokom prvomajskih praznika veliki broj turista i posjetilaca boravio u Budvi, sve je proteklo u najboljem redu i bez izricanja većih prekršajnih naloga, a zbog radova u Mediteranskoj ulici u narednom periodu kontrole na šetalištu biće pojačane, najavili su iz Komunalne policije i Komunalne inspekcije Budva.


Foto: Shutterstock

„Sve je proteklo u najboljem redu. Bili smo organizovani i držali smo se protokola, tako da nije bilo većih problema. Više ljudi je moralo da radi vanredno, tako da su radili duže smjene i do 4 sata ujutru smo pokrivali teren. Prekršajne naloge smo izricali na šetalištu u slučaju da se neko zaustavljao i tako blokirao protok saobraćaja“, kazao je pomoćnik načelnika Komunalne policije Miloš Đurašević za Polis.


Foto: PrintScreen/RTV Budva, yt

Kada je riječ o budućim aktivnostima, Đurašević je najavio da slijede redovne aktivnosti. Naime, bliži se obustava gradilišta i iscrtavanje stajališta za taksi vozila u ulici Trg slobode. Radovi u Mediteranskoj ulici se privode kraju, a do tada će kontrole na šetalištu i dalje biti pojačane, zaključio je Đurašević.