07-02-2023

Budvanske Demokrate: Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i kako se bori za slobodu i pravnu državu

Opštinski odbor Demokrata Budva iskazuje snažnu podršku Predsjedništvu da zakaže sjednicu Glavnog odbora, na kojoj će se izabrati kandidat Demokrata za predsjednika Crne Gore.

Budvanske Demokrate: Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i kako se bori za slobodu i pravnu državu | Radio Televizija Budva

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore započeo je sa sve neophodne pripreme za predstojeći izborni proces uz apsolutno uvjerenje u pobjedu kandidata Demokrata, saopšteno je iz OO Demokrata Budve.

"Uvažavajući sve korake koje je Demokratska Crna Gora preuzala kako bi se došlo do zajedničkog kandidata koji bi okupio sve građanske partije ali i nespremnost naših kolega iz Pokreta Evropa sad! na zajedničko djelovanje, ocjenjujemo veoma važnim potrebu da Demokratska Crna Gora ima svog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima", navode u saopštenju.

Ističu da su Aleksa Bečić i Demokrate u Budvi pokazali i dokazali kako se pobjeđuje bivši režim i kako se bori za slobodu, vladavinu prava i pravnu državu.

"Borba za te ideale još nije gotova, ona iziskuje ozbiljne ljude koji imaju znanja i sposobnosti da vode Crnu Goru putem izgradnje snažnih institucija, ekonomskog napretka i članstva u Evropsku uniju. Demokrate su dokazale da imaju najsnažniju kadrovsku bazu koja može da odgovori tim izazovima a prva naredna pobjeda će upravo biti pobjeda našeg kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima", zaključuje se u saopštenju.