05-12-2018

Gojković objavio spisak za Francusku

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković objavio je danas širi spisak igrača za pripreme i duel sa Francuskom, u trećem kolu Svjetske lige.

Gojković objavio spisak za Francusku | Radio Televizija Budva

Najavljeno je da će se vaterpolo reprezentacija, sastavljena od igrača iz domaćih klubova, okupiti sjutra u Podgorici i odraditi trodnevne zajedničke pripreme u Podgorici sa selekcijom Japana.

Gojković je pozvao 24 igrača.

Na spisku su igrači Jadran Carina Martin Gardašević, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Petar Mijušković, Uroš Vučurović, Danilo Radović, Đuro Radović, Dragan Drašković, Marko Petković, Slaven Kandić, Vlado Popadić i Vladan Spaić, kao i članovi Primorca Goran Grgurević, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Alen Isljamović i Dimitrije Kriještorac.

Pozvani su i igrači Budve Savo Ćetković, Branko Franeta, Marjan Mitrović, Matija Brguljan i Petar Ćetković, kao i članovi Katara Miroslav Perković i Marko Milić.

Crnogorska reprezentacija 9. decembra putuje za Francusku, gdje će dva dana kasnije igrati sa domaćinom meč trećeg kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama.

Crna Gora je na startu savladala Italiju nakon peteraca 11:8, dok je u drugom kolu bila slobodna.

Najavljeno je da će konačan spisak za gostovanje Francuskoj biti poznat 9. decembra.