25-10-2023

Koprivica povodom večerašnjeg koncerta u Budvi: Nije riječ o partijskom već o humanitarnom skupu

Povodom večerašnjeg humanitarnog koncerta Dragana Koprivice u “Akademiji znanja”, a u organizuje NVO "Serdar" iz Budve, medijima se reagovanjem obratio sam autor.

Koprivica povodom večerašnjeg koncerta u Budvi: Nije riječ o partijskom već o humanitarnom skupu | Radio Televizija Budva

Foto: privatna arhiva

"Molim sredstva javnog informisanja da donatorsko veče, koje počinje u 19 časova, ni na koji način ne politizuju, a već sam reagovao da jedan portal ukloni moju fotografiju s partijskim predznakom, koju nijesam ni poslao u najavi koncerta. Jer nije riječ o partijskom, nego isključivo humanitarnom skupu ljudi dobre volje, koji svojim skromnim prilozima žele da pomognu rad Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju “Biseri” – Budva, a i lično ću se odazvati uplatom", naveo je Koprivica u reagovanju.

Kojom prilikom je napomenuo da su, osim priloga na samom koncertu, uplate moguće na žiro-račun ovog Centra: CKB, 510-201210-41, na koji već pristižu, kako je kazao, određena sredstva.

"Dosad sam održao humanitarne koncerte tokom protekla dva mjeseca u Specijalnoj bolnici za psihijatriju “Dobrota” u Kotoru, u Dječjem domu “Mladost” Bijela, JU “Komanski most”, “Kakaricka gora”, Centar “Ljubović”, i u Zatvoru – Bijelo Polje, a slijede UIKS, Dom starih “Duga” – Martinići, itd. U Crnoj Gori je značajan broj građana prepoznat i po političkoj aktivnosti, što je svojevrsna neminovnost, ali na manifestacijama ovog humanitarnog tipa politici zaista nema mjesta", zaključio je Koprivica.