05-03-2020

Veče Dragana Koprivice u Budvi

Muzičko poetsko veče, prof. dr Dragana Koprivice, biće održano večeras u 20 sati, u press centru budvanskog hotela Tre Canne.

Veče Dragana Koprivice u Budvi | Radio Televizija Budva

Foto: net/

Organizator večeri je Nip Art Press iz Budve, a njegov domaćIn će biti, novinar i publicista Ranko Pavićević.

Na ovom svojevrsnom koncertu, koji je posvećen Osmom martu – Danu žena, profesor Koprivica će izvoditi narodnu muziku, stare domaće i strane hitove, a govoriće svoju ljubavu poeziju, kao i humorističke aforizme, na temu muško ženskih odnosa.

Profesor Dragan Koprivica je do sada svoje koncerte imao u više navrata u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore, a jedan broj muzičkih i pjesničkih nastupa, održao je u humanitarne svrhe, u javnoj ustanovi “Komanski most” i ustanovama za izvršenje kaznenih sankcija u Spužu i Bjelom Polju. Svoj sljedeći koncert, imaće u Slavija teatru u Beogradu.

Objavio je i “CD” pod nazivom, “A srce govori da treba ćutati”.
Dobitnik je više književnih i pozorišnih priznanja. Za poeziju je dobio nagradu “Risto Ratković” u Bijelom Polju, a za aforizme, “Radoje Domanović” i “Rade Jovanović” u Beogradu.
Do sada je režirao oko dvadeset pozorišnih predstava u amaterskom teatru. Pobjednik je domaćih i inostranih fetivala, a njegove predstave, igrane su i u Češkoj i Egiptu.

Dragan Koprivica je profesor Univerziteta Crne Gore, saopštio je organizator muzičko poetskog koncerta, budvanski ART PRESS.