29-12-2020

Kuč: Carević je jedini neprocesuirani član OKG

"Uzalud se iz kuhinje budvanskog DF-a trude da lažnim optužbama odbrane svog predsjednika Opštine koji nema kapaciteta da sam napiše saopštenje, a ni hrabrosti da potpiše ono što mu pripreme", navodi se u reagovanju odbornice budvanskog DPS-a, Snežane Kuč.

Kuč: Carević je jedini neprocesuirani član OKG | Radio Televizija Budva

Kako Kuč ističe u svom saopštenju, uzalud se Carević pred praznike skriva iza partijskih saopštenja jer i budvanska i crnogorska javnost odlično znaju da, kako je kazala "bogougodni gradonačelnik" nije ništa drugo do lokalni siledžija koji se obogatio na zloupotrebama i otimanju državnih resursa, za razliku od njene porodice i nje koji nikad nijesu ničije niti uzurpirali niti zloupotrijebili.

"Opšte je poznato da se Carević nije uspio obogatiti zahvaljujući čarobnim moćima Deda Mraza, već zahvaljujući njegovom izraženom talentu da se divi i da bude vrlo praktičan, postavljajući čuveno pitanje: "Šefe, ima li nešto za mene"? Zato danas, kada taj isti Carević, nepotpisano izrekne notorne laži na račun moje porodice i mene lično, mora biti svjestan da time neće oprati svoju biografiju nemoralnog biznismena i skorojevića kome su novac i bogatstvo - jedina religija", navodi se u saopštenju.

Ona ističe i to da navodna afera u vezi isplate duga Opštine prema njenok porodici uskoro će dobiti svoj formalno-pravni epilog, koji jedva čeka da podijeli sa javnošću.

"Dezorjentisani gradonačelnik bi morao znati podatak da je Opština kojom on trenutno predsjedava od moje porodice "isisala" oko 40.000 m2 zemljišta na najatraktivnijim lokacijama u Budvi o čemu svjedoči i predmet koji se nalazi kod državne Komisije za povraćaj i obeštećenje. Što se tiče mog boravka u kabinetu predsjednika Opštine, na takve halucinacije ne želim da trošim riječi. Budvani odlično poznaju i mene i moju porodicu, i nećete uspjeti da ih ubijedite u takve laži, ma koliko bezočno se trudili. Za kraj, budući da je budvanska OKG očigledno i dalje neiscrpna inspiracija za DF, želim da podsjetim Carevića da je upravo on jedini neprocesuirani član te grupe. Makar za sada", zaključila je Kuč u svom saopštenju.