14-05-2021

Liješević: Sve je spremno za sezonu, očekujemo dolaske studijskih grupa iz regiona

Direktorica TOB-a, Maja Liješević kazala je da se u lokalnoj turističkoj organizaciji aktivno pripremaju za nadolazeću sezonu, da je zajedničko djelovanje svih karika u turizmu najvažnija stavka pripreme, a najavila je i dolazak studijskih grupa iz regiona.

Liješević: Sve je spremno za sezonu, očekujemo dolaske studijskih grupa iz regiona | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Liješević je istakla da je sinergija jako važan element pripremanja turističke sezone

"Trebamo i moramo da djelujemo svi zajedno, naročito nakon onakve prošlogodišnje sezone, gdje smo imali greške u koracima. TOB je pokrenula kampanju u Srbiji i BIH, a pridružili smo se i NTO i kampanji Ministarstva turizma, pa smo mi kao Budva aktivni i digitalno, ali i u vidu promocija po većim gradovima u Srbiji i regionu. Promocija predstoji od sredine maja pa do juna", ističe Liješević.

"Budva je omiljena destinacija kada je Crna Gora u pitanju, a tome svjedoče i medijski nalazi i nastup na sajmu turizma u Moskvi i Kijevu", podsjetila je Liješević.

Otvaranje novog turističkog punkta u centru grada slijedi uskoro, a to je dodatan kvalitet sveukupnoj ponudi grada.

"Tokom maja i juna očekujemo posjete studijskih grupa iz regiona, što će doprinijeti izdavaocima privatniog smještaja koji su jako pogođeni situacijom sa pandemijom, budući da su cijene u hotelima svedene na nivo cijena u privatnom smještaju", zaključila je Liješević.

D.P.