07-11-2019

Nevena Božović proglašena "Top modelom Evrovizije"

Nevena Božović, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj pjesmi Evrovizije, i supruga pilota, Budvanina Nikole Ivanovića, proglašena je "Top modelom Evrovizije 2019."


Foto: Instagram

"Sve dame su pokazale da su prave kraljice takmičenja za pjesmu Evrovizije. Međutim, postoji samo jedna kruna sljedećeg "Top modela Evrovizije", a ona je na osnovu više od 4.300 glasova otišla Neveni Božović", piše portal Wiwibloggs.

Kako navode, ona je u Tel Aviv donijela ubojit vokal, eleganciju, stil i upečatljiv scenski nastup.


Foto: Instagram

"Samostalni nastup ove godine donio joj je prvu poziciju. Izgledala je sjajno pred publikom u crnoj kreaciji na nastupu, a ništa manje dobro ni tokom intervjua u sportskim kombinacijama. Tokom boravka u Izraelu, Nevena je pokazala svu svoju šarmantnost pa tako i spremnost da preuzme zasluženu lentu 'Top modela Evrovizije'", piše Wiwibloggs.

Foto: Wiwibloggs

Rezultati pokazuju da je Nevena je sakupila 561 glas (12,99 odsto). Dama koja je sakupila 519 glasova i tako zauzela mjesto prve pratilje jeste Albanka Jonida Malići, dok je na trećem mjestu predstavnica Kipra – Tamta sa 428 glasova.

Grčka predstavnica Katarina Duska, Aleksandra Rotan iz Norveške, Kejt Miler Hajdke iz Australije i takmičarka iz Jermenije Srbuk jedine su dame koje su u anketi osvojile više od pet odsto glasova.

Nevena je inače udata za Budvanina Nikolu Ivanovića.

Izvor: Fos Media