29-12-2021

Nova povoljnost za građane: Pošta otvara poslovnicu u zgradi Akademije znanja

Pošta Crne Gore otvara još jednu poslovnicu u Budvi, tačnije u prizmelju zgrade Akademije znanja, koja će sa radom početi nakon praznika.


Foto: Portal RTV Budva

"Na zadovoljstvo svih građana odlučeno je da se u Akademiji znanja otovori nova Pošta (85314), koja počinje sa radom 10. januara naredne godine. Radiće svakim radnim danom u prijepodnevnim časovima od 8 do 14.30h, kao i subotom u istom terminu, a u planu je da se radno vrjeme produži na cijeli dan", istakla je za portal RTV Budva direktorica filijale Pošte Crne Gore u Budvi Marija Đurić, koja je ovom prilikom građanima uputila novogodišnju čestitku.

"Svim građanima Budve želimo srećnu i uspješnu 2022. godinu", poručila je Đurić.


Pošta u Akademiji znanja, Foto: Portal RTV Budva

“Nastavljajući da budemo na dispoziciji građanima i turistima, došli smo na ideju da, putem javnog poziva, ustupimo na korišćenje prostor u prizemlju Akademije. Ponudu je dostavila Posta Crne Gore, odnosno direktorica filijale u Budvi Marija Đurić. Uvjerena sam da će otvaranje poslovnice Pošte biti na zadovoljstvo svih, jer je prostor upravo idealan za tu namjenu, a postoji i realna potreba za ovom vrstom usluge u naselju Rozino", kazala je za portal RTV Budva direktorica Akademije znanja Valentina Bellenger.


Valentine Bellenger, Foto: privatna arhiva

Kako je istakla, u toku je potpisivanje ugovora, čime su se stekli formalni uslovi da Pošta otpočne sa radom.

"Time će se, pogotovo u okolnostima covida, rastereti Glavna pošta u Budvi i smanjiti redovi i vrijeme čekanja, a Akademija dobija još jednu svrsishodnu ponudu", zaključila je Bellenger.

Na području budvanske opštine trenutno radi sedam poslovnica. Pored glavne Pošte, poslovnice se nalaze u Petrovcu, Svetom Stefanu, Bečićima, Podkošljunu, u Mainskoj ulici, Starom gradu, a osma po redu biće otvorena upravo u zgadi Akademije znanja. Aktivno rade i dva isturena šaltera, u zgradi Zavoda za izgradnju i MUP-u.


D.B.