22-05-2024

Odžić: Naši sugrađani da dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu, poručio je Petar Odžić, nosioca liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani".

Odžić: Naši sugrađani da dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu | Radio Televizija Budva

"Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani"

“Lista "Čist izbor-Petar Odžić" (SDP, SD, LP i građani) koju predvodim, omogućiće stanice hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Sv Stefanu, kao i turističke ambulante, kako bi cijele godine primarna zdravstvena zastita bila na visokom nivou. Jedan od prioriteta biće kupovina "reanomobila" koji je prijeko potreban stanovnicima sa tog dijela budvanske opstine”, kazao je Odžić

Neophodno je, kako kaže, obezbijediti rad ambulante u Petrovcu 24/7, i omogućiti prisustvo ljekara specijalista, makar jednom mjesečno, kako bi građani bili u potpunosti zdravstveno zbrinuti.

“Poslije 26. maja kao odgovorna vlast, izdvojićemo sredsva za zdravstvo, iako to nije primarma nadležnost lokalnih samouprava, kako bi na cijeloj teritoriji opštine pomogli da naši sugrađani dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Zato dragi sugrađani, 26. maja olovkom glasajte za promjene, za bolje sjutra i jedini čist izbor za Budvu, broj 8”, zaključio je Odžić.