08-03-2019

Prava Crna Gora poziva vlast u Budvi da ostavi po strani aktuelne partijske nesuglasice

Iako najmlađa partija u Budvi, Prava Crna Gore, poziva aktuelnu koalicionu vlast u Opštini, da u ime grada i njegovih građana, ostavi po strani aktuelne partijske nesuglasice, jer dalja kulminacija sukoba, najviše ide u prilog Demokratskoj partiji socijalista, koja je svojim dugogodišnjim neodgovornim i kriminalnim ponašanjem, dovela Budvu do ivice ponora.

Prava Crna Gora poziva vlast u Budvi da ostavi po strani aktuelne partijske nesuglasice | Radio Televizija Budva

"Prava Crne Gora pita, kome su sada potrebni sukobi i eventualna blokada rada Skupštine opštine Budva, kada smo na pragu turističke sezone, dok se gradska uprava bori da riješi brojne komunalne infrastrukturne i finansijske probleme, naslijeđene iz prethodnog perioda", navode iz ove partije.

Zalažući se za vladavinu prava, kao demokratska partija, Prava Crna Gora ističe da afirmiše ljudska prava i slobode, stručnost i profesionalizam u obavljanju poslova.

Jer, sama pripadnost, kako navode, bilo kojoj partiji, ne može biti pokriće za nerad, neznanje i nesposobnost u obavljanju poslova.

"Zbog svega rečenog, apelujemo na partije koje čine vlast u opštini Budva, da ostave po strani međusobne razmirice i lične netrpeljivosti i nastave sa vršenjem vlasti i obavljanjem odgovornih poslova od interesa za gradjane koji ih plaćaju", zaključuje se u saopštenju Prave Crne Gore u Budvi.