10-01-2019

Prava Crna Gora: Srećan rad novom rukovodstvu Opštine Budva, uz pohvale prethodnom

Prava Crna Gora, u dobroj međuopozicionoj i kolegijalnoj volji, čestita na izboru novog predsjednika opštine Budva, Gospodinu Batu Careviću sa željom da nastavi sa stabilizacijom centralne tačke našeg turizma.

Prava Crna Gora: Srećan rad novom rukovodstvu Opštine Budva, uz pohvale prethodnom | Radio Televizija Budva

"Istovremeno, konstatujemo vrlo korektno obavljanje funkcije predsjednika Opštine, gospodina Dragana Krapovića, kao i predsjednika SO Budva gospodina Đorđa Vujovića, koji je uspio da itekako uspješno koordinira rad sjednica budvanskog parlamenta u cilju redovnog ispunjenja svih parlamentarnih obaveza sa fokusom na zadovoljenju administrativnih, ali i svih drugih potreba građana Budve", naveli su iz ove partije.

Dosadašnji rad okosnice vladajuće koalicije u Budvi, na čelu sa odlazećim i dolazećim gradonačelnicima Draganom Krapovićem i Markom Batom Carevićem, Prava Crna Gora ocjenila je kao čin opozicione ozbiljnosti i pokazatelja da opozicija ipak ima snage i potencijala da uspješno vrši vlast, uprkos katastrofalnom naslijeđenom stanju u toj opštini.

"Prava Crna Gora za glavni politički prioritet osvježene vlasti u Budvi podrazumijeva nastavak međusobne kolegijalnosti i koordinacije opozicije. S tim u vezi, najavljujemo i formiranje Opštinskog odbora Prave Crne Gore u Budvi početkom narednog mjeseca, vođeni samo jednim motivom: da pružimo maksimalni doprinos još snažnijem prosperitetu i stabilizaciji bisera Mediterana, koji će u najvećoj mjeri zavisiti od toga hoće li Demokratska partija socijalista uspjeti da povrati vlast, koju su građani na prethodnim izborima slanjem u opozicione klupe ocijenili kao štetočinsku i nedomaćinsku.

Naš doprinos će, sudeći po rezultatu našeg predsjedničkog kandadata Marka Milačića, na proljećnim izborima u tom trenutku bez ikakve partijske infrastrukture i terenskog rada, sigurno biti snažan i podsticajan, ne samo za Pravu Crnu Goru, već za cijelu opoziciju u ovom gradu", zaključuju u saopštenju.