06-03-2023

Pretučen tinejdžer u centru Podgorice

Više osoba sinoć je u centru Podgorice pretuklo tinejdžera, koji je zadobio teže povrede. U grupi napadača bio je i osamnaestogodišnji Lazar Radulović, koji je nedavno priveden zbog prebijanja maloljetnika u Glavnom gradu. Radulović, koji je, kako saznajemo sin policijskog službenika pušten je na slobodu nakon sinoćnjeg saslušanja.

Pretučen tinejdžer u centru Podgorice | Radio Televizija Budva

Foto: Pexel

Podsjećamo, Radulović se tereti za napad na petnaestogodišnjaka u zgradi Kasarne prije petnaestak dana. Kako je tada saopšteno ou Uprave policije on će za ovo djelo krivično odgovarati.

"Naime, policija je postupila po prijavi maloljetne osobe stare 15 godina, koja je pristupila u službene prostorije u prisustvu roditelja i navela da je 14. februara oko 19 časova fizički napadnuta od strane nekoliko lica u objektu bivše kasarne. On je tom prilikom zadobio povrede. Policija je nakon niza preduzetih radnji u službene prostorije pozvala tri osobe, A.G. (19), O.K. (19) i L.R. (18)", saopšteno je iz Uprave policije tada.

Oni su dodali da je kriminalističkom obradom policija došla do sumnje da je oštećenog maloljetnika fizički napao L.R., a da su A.G. i O.K. bili svjedoci ovog događaja.

"O svemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv L.R. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje", zaključuje se u saopštenju UP.

Izvor:RTCG