25-04-2019

Radno vrijeme informativnih punktova TOB

Povodom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika Turistička organizacija opštine Budva obavještava turiste, građanke i građane Budve, kao i sve ostale izdavaoce privatnog smještaja da će od 26. aprila do 05. maja, svakog dana, osim u nedjelju, 28. aprila, za Uskrs, raditi četiri informativna punkta na teritoriji budvanske rivijere: Info punkt Petrovac, Info punkt Opština, Info punkt Mainski put i Info punkt Stari grad.

Radno vrijeme informativnih punktova TOB | Radio Televizija Budva

Tokom prazničnih dana (26. i 29. april, 1. i 2. maj) info punktovi će imati skraćeno radno vrijeme, dok će tokom ostalih dana raditi puno radno vrijeme.

Prijavu boravka i naplatu boravišne takse je moguće izvršiti na 3 info punkta – u Mainskom putu, Petrovcu i kod zgrade Opštine Budva. Termini naplate boravišne takse istaknuti su u samim punktovima.
Prijavu turista u info punktu u gradskoj pošti moguće je izvršiti 27. i 30. aprila i 3. i 4. maja. Tokom prazničnih dana ovaj punkt neće raditi.

Osim prijave gostiju, na svim informativnim punktovima Turističke
organizacije opštine Budva, turisti mogu dobiti sve potrebne informacije o destinaciji, aktuelnim dešavanjima i kompletnoj turističkoj ponudi grada.