21-10-2022

Radović: Petrovac, biser budvanske rivijere, mora imati snažnu podršku lokalne samouprave

Naša je obaveza da kompletno rekonstruišemo i završimo šetalište u Petrovcu, gdje bi se takođe kanalom ispod samog šetašta sprovele sve energo-komunalne instalacije, saopštio je kandidat za odbornika sa liste „Dragan Krapović - Idemo ljudi - Demokrate - Demos“, Krsto Radović.


Krsto Radović, Foto: Demokrate Budva

"Unaprijedićemo i poboljšati Komunalni red u Petrovcu i odredićemo lokacije za prodaju karata za taksi bout. Petrovačkim ribarima ćemo postaviti novu dizalicu za barke", istakao je on.

Takođe, kako je dodao, nastaviće sa izgradnjom velikih i malih terena za sport i rekreaciju, kako za naše najmlađe tako i za starije sugrađane, kao i nove tri staze kroz park Zakovači prema Hotelu „AS“.

"Ovaj park, i park Malo Brdo stavićemo pod zaštitu kako na njima ne bi bila moguća gradnja stambenih objekata. U planu nam je i rješavanje problema nedostatka garažnih mjesta, izgradnjom centralne garaže u blizini autobuske stanice. U Buljarici ćemo izraditi primarnu i sekundarnu kanalizacionu mrežu, kao i više saobraćajnica čije je projektovanje privedeno kraju, a takođe je neophodan navoz za čamce i barke. Naša borba za očuvanje paštrovskih sela poput sela Reževići, će se svakako imati našu posebnu pažnjum, jer ovaj predio ne zaslužuje divlju, prekomjernu gradnju već jedinstveni turistički ambijent. Zato, za sve Petrovčane! Idemo ljudi, idemo Budva", poručuje Radović.