24-04-2024

Saopštenje za javnost koalicije „Za budućnost Budve - Budva”, otvoreni grad

Saopštenje prenosimo integralno.


Foto: „Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad”

Besprizorne optužbe protiv Nikole Kralja su pokušaj da Budva ponovo postane zatvoreni grad u kom vlada DPS sa satelitima.

Udruženi napadi budućih koalicionih partnera, na našeg člana, Nikolu Kralja, jasan su pokazatelj očajničkih pokušaja da se diskredituje naša misija da Budva bude grad, koji nije omeđen sitnim interesima pojedinaca, već je otvoren za sve koji vole Budvu i koji je vide kao svoj dom. Ove optužbe, koje su se pojavile u svjetlu krivične prijave protiv gospodina Kralja, su besprizorne i odraz nevaspitanja. U stvarnosti, Nikola Kralj je pristupačan i otvoren, uvijek spreman da pomogne i pruži podršku. Suprotno tome, DPS i njihovi saveznici pokazuju svoje pravo lice, da dijele ljude zarad što dužeg opstanka na vlasti. Takve metode mi u Budvi dobro znamo i na izborima ćemo im pokazati da nema povratka na staro.

Pobjedom na izborima mi donosimo sigurnost, stabilnost i napredak u živote svih nas, umjesto onih koji jedino žele vlast, stvarajući neizvjesnost i razbijajući jedinstvo svih nas koji
volimo Budvu.

Mi sa liste "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" pozivamo sve građane da ne vjeruju u ove političke prevare i obmane i da svojim glasom podrže pravi put za Budvu – da u otvorenom gradu uživamo u sigurnosti, stabilnosti i napretku.

Samo zajedno možemo osigurati da naš grad ponovo ne postane talac prošlosti, već svetionik budućnosti za sve naše građane. Izbori su prilika da pokažemo da Budva zaslužuje bolje, da zaslužuje liderstvo koje će čuvati interese svih građana, a ne samo odabranih.

Naša lista "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" je posvećena upravo tome – izgradnji Budve kao čistog, uređenog i odgovornog grada.

"Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad"
Mladen Mikijelj,
Predsjednik opštine Budva