03-07-2020

SNP Budva: Anđela Ivanović i članovi OKG na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas

Kako tvrde u svom saopštenju iz budvanskog SNP-a, sinoć su se na Svetom Stefanu nezakonito izabrana predsjednica SO Budva Anđela Ivanović i članovi organizovane kriminalne grupe našli na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas, koje je kako su istakli, prebijalo odbornike i građane Budve proteklih dana i branilo im ulazak u zgradu Opštine.

SNP Budva: Anđela Ivanović i članovi OKG na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas | Radio Televizija Budva

Kako su kazali u svom saopštenju, oni su se našli u objektu, koji je svojina Petrosa Statisa.

"Očigledno se slavio puč koji je ova grupacija izvršila u metropoli turizma i dogovarali su se dalji koraci kojim će se naš grad i njegovi žitelji još više uniziti i ojaditi. Međutim, uzalud je sve Anđeli Ivanović i njenim partnerima iz DPS-a i ostalih privezaka
vlasti. Legalni i legitimni predstavnici građana će nastaviti svakog dana da dolaze na svoja radna mjesta i da se bore za interese građana koji su ih birali i kojima dugujemo da učinimo sve što je u našoj moći da se Budva vrati na stare staze slave" piše u saopštenju.

Oni su istakli i to da su uzalud hapšenja, procesuiranja, montirani sudski postupci i prebijanja.

"Luča slobode krenula je iz Budve i osvijetliće cijelu Crnu Goru, a 30. avgust biće upamćen kao dan kada je kriminalna vlast predvođena DPS-om konačno poslata na smetlište istorije" zaključili su iz OO SNP-a Budva.