15-05-2020

U toku oslikavanje poligona Druge osnovne škole

Fondacija Budva, "Creative Lab" d.o.o. iz Budve i O.Š. "Druga osnovna škola" realizuju projekat oslikavanja školskog poligona.

U toku oslikavanje poligona Druge osnovne škole | Radio Televizija Budva

Osnovna ideja i cilj projekta je kreiranje kvalitetnog sadržaja koji će najmlađim đacima Škole omogućiti da kroz igru na otvorenom razvijaju svoje motoričke vještine, maštu, kao timski i takmičarski duh.

Zajedničkim radom i entuzijazmom članova i volontera Fondacije Budva, umjetnica "Creative Lab"-a, roditelja i učiteljica koje su pokrenule inicijativu, prostor koji ranije nije imao upotrebnu vrijednost ovim projektom dobija potpuno novu dimenziju - i to u svim bojama duge. Osmišljen je tako da sadrži više segmenata koji će animirati đake, natjerati ih na razmišljanje i pokret koji je za od presudnog značaja za njihov razvoj.

Projekat su finansijski podržala i omogućila budvanska preduzeća: Hipotekarna Banka, Mega Market, SpiderMax i Sany taxi.

*Napominjemo da svi koji rade na projektu poštuju preporuke i propisane mjere za sprečavanje širenja virusa Covid-19. S obzirom na to da vjerujemo da ćemo sa oslikavanjem u potpunosti završiti sjutra, nakon četiri dana rada" saopšteno je iz Fondacije Budva-

Radovi će trajati 16 do 20 h.