06-12-2023

Uživanje u klasičnim notama: TO Budva najavljuje tradicionalni koncert „Muzika raspoloženja” 1. januara

U skladu sa svojom dugogodišnjom tradicijom, Turistička organizacija Budve sa zadovoljstvom najavljuje održavanje tradicionalnog koncerta klasične muzike pod nazivom "Muzika raspoloženja" koji će se i 2024. godine održati u već dobro poznatom terminu - 1. januara, sa početkom u 14 sati.


Foto: TOB

Ovogodišnje izdanje koncerta obećava nezaboravno iskustvo ljubiteljima klasičnih nota, pružajući im priliku da započnu novu godinu uživajući u izuzetnom muzičkom doživljaju.

"Poznate operske arije publici će predstaviti Ljubica Vranješ, Dragoljub Bajić, Vesna Đurković, Marko Živković i Lana Asija Dabović, a specijalni nastup i nesvakidašnju virtuoznost na klaviru će ljubiteljima klasičnog zvuka pokloniti mladi budvanski pijanista Nemanja Radulović", saopteno je iz TOB.

Posebno uzbuđenje donosi i nastup mladog budvanskog pijaniste Nemanje Radulovića, koji će očarati prisutne svojom nesvakidašnjom virtuoznošću na klaviru. Nemanja, već prepoznat u svijetu klasične muzike, donosi novu dimenziju koncertu svojom mladalačkom strašću i izvanrednim talentom.

Turistička organizacija Budva poziva sve ljubitelje umjetnosti i muzike da se pridruže ovom posebnom događaju i zajedno stvore nezaboravne trenutke prvog dana 2024. godine.