27-08-2014

Večeras svečano otvaranje hotela Regent

Svečano otvaranje hotela Regent Porto Montenegro, prvog hotela sa pet zvjezdica u Tivtu, zakazano je za srijedu, 27. avgust u 19 sati.

Večeras svečano otvaranje hotela Regent | Radio Televizija Budva

Otvaranje će započeti ceremonijom koja je planirana u periodu od 19 do 20 časova.

Hotel koji je dizajnirao ReardonSmith Architects, sadrži 51 hotelsku sobu i 35 rezidencija. Krov boje terakote, estetika inspirisana italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije. Centralni hol sa pogledom na more i okolne planine vodi do Italijanske bašte čiji ugođaj upotpunjavaju vodene površine i ostrvo namijenjeno za večere i ekskluzivne događaje.

Gastronomska ponuda je gostima dostupna u glavnom restoranu The Dining Room, poslasticarnici The Gourmet Corner i restoranu – baru The Library Bar. Odlična i raznovrsna gastronomska ponuda, besprekorna usluga i vanvremenska elegancija karakteristična za Regent zaštitni je znak i ovog hotela.

Gostima će na usluzi biti dobro poznat spa centar sa teretanom – The Regent Spa. Na višim nivoima, hotelske sobe i rezidencije obezbjeđuju sofisticirani, moderan životni prostor, prepoznatljiv po svom multifunkcionalnom dizajnu. Identitet dizajnera enterijera Tina Zervudachi-a prepoznatljiv je u cijelom hotelu.

Kako je najavljeno na svečanosti će govoriti premijer Milo Đukanović, većinski vlasnik Porto Montenegra Piter Mank, direktor marine i nautičkog naselja Oliver Korlet, član borda direktora „Regent" grupe Stiven Pan i ambasador Kanade Roman Vaščuk.