30-05-2022

(VIDEO) Milan Stanišić: Oduvijek sam želio da potpišem tekst pjesme nekog rokenrol benda

Crnogorski alt rock bend Bubnjivi & Psi, u subotu, 28. maja objavio je svoj prvi singl “Sam sa sobom”, za koji tekst potpisuje mladi pjesnik iz Budve i naš kolega Milan Stanišić. Ovo je, kako je kazao, prvi njegov tekst, za koji je muziku i video spot uradio jedan domaći alt rok bend.

(VIDEO) Milan Stanišić: Oduvijek sam želio da potpišem tekst pjesme nekog rokenrol benda | Radio Televizija Budva

Foto: printscreen/ilustacija portal RTV Budva

Evo kako je Milanov tekst "stigao" do benda.

"Ivanu Ivanoviću iz benda “Bubnjivi&Psi” dopala se pjesma, a meni je bilo veliko zadovoljstvo da sarađujem sa kvalitetnim domaćim alt rok bendom u usponu. Oduvijek sam i želio da potpišem tekst pjesme rokenrol grupe, jer je i moj stil pisanja blizak tom senzibilitetu", kazao je Stanišić za Portal RTV Budva.

Kako ističe, posebno ga raduje da je “Sam sa sobom” njihov prvi singl.

"Ovim putem im čestitam, uz želju da nastave da rade dobre stvari za domaću scenu, koja posljednjih godina doživljava pravu ekspanziju. Priželjkujem i nove projekte u budućnosti", poručio je on.



Poznati crnogorski bend već pet godina nastupa u zemlji i regionu, a iza ovog autorskog projekta stoji Ivan Ivanović Bubnjivi, gitarista grupe Parampaščad, a otud i inspiracija za ime benda Bubnjivi & Psi.

Video produkciju spota potpisuje ekipa mladih ljudi iz Budve, Teler Media, režiju Stefan Jovčić, a protagonista je Bojan Vešković.