23-12-2022

(VIDEO) Novogodišnja priredba predškolaca

Predškolsci JPU "Ljubica V. Jovanović Maše" juče su oduševili mnogobrojnu publiku u Mediteranskom sportskom centru gdje su zajedno sa vaspitačicama izveli svoje recitatorske i plesne tačke na novogodišnjoj priredbi.


Foto: Portal RTV Budva/ J.M.

Na početku svečanosti prisutnima se obratio direktor ove javne vaspitno obrazovne ustanove Žarko Ristić.

"Ovom prilikom krunišemo naš rad. Sve planirano samo ispunili u ovoj godoni koja je bila uspješna zavaljujući prije svaga našem kolektivu. Zahvaljujemo se na podršći i Ministarstvu prosvjete, Zavodu za školstvo, Opštini Budva i svim organizacijama lokalne zajednice. Za naše mališane Turistička organizacija Budve je obezbijedila novogodišnje paketiće, takođe zahvalnost dugujemo i Parking servisu koji nam je pomogao u realizaciji naših aktivnosti. Mi ćemo vam poželjeti srećnu Novu godinu, na naš specifičan način, pjesmom i igrom", kazao je Ristić.

Nakon uvodnih riječi uslijedilo je jednočasovna čarolija, djeca su plesala i recitovala, prenoseći vedrinu i pozitivnu energiju na publiku koja je emotivno i sa usićenjem pratila svaki pokret.

Na kraju priredbe došao je i djeda mraz koji je srdačno pozdravio mališane, nakon čega je uslijedilo fotografisanje.

Nakon godina koje su obilježile pandemija korona virusa možemo reći da je novogodišnja priredba predškolaca toliko nedostajala i su svi u njoj beskrajno uživali.


Video: Portal RTV Budva/J.M.

J.M.