08-06-2020

(VIDEO) Radović: Nasilno preuzimanje Opštine neprihvatljivo

Predsjednik SO Budva Krsto Radović saopštio je da je zatečen apsurdnošću dokumenta za njegovu smjenu i da je, kako je kazao, taj dokument pravno neutemeljen. On je poručio da će nadležna služba dati odgovor podvukavši da je scenario nasilnog preuzimanja Opštine apsolutno neprihvatljiv.



"Moram da kažem da sam zatečen koliko je apsurdan ovaj dokument i pravno neutemeljen. Eto i poslije nekoliko dana i poslije svega gospoda očigledno ne znaju da rade po zakonima države Crne Gore koju ja poštujem i uvažavam i poštujem i zakone i sve pozitivno-pravne propise", rekao je on.

Koliko je situacija besmislena, prema Radovićevom mišljenju, govori činjenica da odbornik Crnogorske Predrag Milašević, u Budvi prepoznat kao vrsan pravnik, taj dokument nije potpisao.

"Gospodin Milašević ovo nije potpisao, pretpostavljam da zna i da je vidio ovu besmislicu."

Od DPS-a je, kako ističe, očekivao ovakve stvari.

"Jer to su ljudi koji ništa drugo ne znaju osim da pljačkaju i otimaju", rekao je on i dodao da preuzimanjem Opštine ta stranka pokušava da realizuje određene projekte koji su prilično sporni za građane", kazao je.

Istakao je duboku razočaranost djelovanjem Crnogorske.

"Ni oni sami nisu svjesni u šta su se uhvatili. Definitivno su i oni sada na strani kriminala, korupcije i lopovluka koji ponovo želi da zagospodari Budvom."



Na pitanje da li kao predsjednik SO Budva nešto može da preduzme i da li Budvu očekuje kotorski scenario Radović je odgovorio:

"Ja to sigurno, koliko god budem mogao neću dozvoliti", poručio je Radović.