10-01-2020

Balabušić: Mnogo toga je postignuto u proteklih pola godine u MZ Stari grad

U Mjesnoj zajednici Stari grad, mnogo se učinilo u prethodnih pola godine. Zahvaljujuci konstruktivnoj saradnji sa Sekretarijatom za Komunalno stambene poslove i Komunalnim preduzećem, u Starom gradu je značajno osvježen ambijent, na zadovoljstvo kako mjestana tako i turista. Opšrinije u prilogu Ljubice Pribilović:

Balabušić: Mnogo toga je postignuto u proteklih pola godine u MZ Stari grad | Radio Televizija Budva

Iako rade sa minimalnim uslovima rada, kako navodi predsjednik Savjeta MZ Stari Grad, Ognjen Blabušić, bez kancelarije, sastajući se po obližnjim lokalima, plodovi njihovog rada, dogovora i saradnje veliki su i vidljivi. Mnogo se toga učinilo, ipak, jer bila je potrebna samo volja.



Ono sto jos uvijek nije riješeno a u planu je jeste prilaz vozila hitne pomoci Starom gradu , tačnije strani koja gleda na plažu Mogren. Dalji koraci zavise od novog pravilinika o parkiranju čije se potpisivanje očekuje od strane predsjednika Marka Carevića.

Taj problem datira odavno i u interesu je kako mještana tako i turista da on bude riješen jer u trenucima kada je život u pitanju, ne bi trebale postojati barijere rekao je Balabušic.