06-08-2022

Beogradski sindikat gostuje u Herceg Novom 10. avgusta

Dugo očekivano gostovanje najveće beogradske hip-hop atrakcije grupe „Beogradski sindikat“ u Crnoj Gori, desiće se 10. avgusta u Herceg Novom, u fantastičnom okruženju legendarne Kanli kule.
Poslije trijumfalnog koncerta na prepunom beogradskom Tašmajdanu, kada ni kiša nije uspjela da poremeti veličanstvenu atmosferu, kada je preko deset hiljada posjetilaca „svi ko jedan“ zajedno sa bendom, puna tri sata pjevalo svaki stih njihovih legendarnih pjesama, najveća beogradska koncertna atrakcija stiže u Crnu Goru.

Za koncert „Beogradskog sindikata“ u Herceg Novom i u cijeloj Crnoj Gori vlada izuzetno veliko interesovanje, a očekuje se i dolazak velikog broja posjetilaca iz Srbije i Republike Srpske, pogotovo što se koncert održava sredinom avgusta u sred turističke sezone. Nesumnjivo je da će Kanli kula biti suviše mala da primi sve zainteresovane da prisustvuju „sindikalnom treningu“, kako članovi „Beogradskog sindikata“ nazivaju svoje koncerte.

Osim legendarnih pjesama, koje su obilježile cijelu jednu epohu, „sindikalci“ će, kao i na Tašmajdanu, publiku počastiti i sa serijom najnovijih hitova poput „Ljubav u inat“, „Među zvezdama“, „Moja sudbina“, „Stara garda“ sa Nikolom Rokvićem i „I dalje kidam“ hit pjesmom iz filma „Zlatni dečko“.

Frontmen „Beogradskog sindikata“ Feđa Dimović, koji se odmara sa porodicom na Crnogorskom primorju, kaže da sa velikim nestrpljenjem očekuje koncert u Herceg Novom.

„Posebno me oduševljava fantastični ambijent Kanli kule, tako da ćemo imati sve uslove da ponovimo energiju i atmosferu Tašmajdana, ali u jednom mediteranskom ambijentu kakav ima samo naša prelijepa Boka. Izuzetno će biti i to što će, zahvaljujući turističkoj sezoni, koncertu moći prisustvovati naši ljudi iz svih naših krajeva koji ljeto provode na Crnogorskom primorju. Iskoristiću priliku da pozdravim i pozovem na koncert naše prijatelje iz cijele Crne Gore - Podgorice, Nikšića, Pljevalja, kao i obližnjeg Trebinja. Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti koncert koji će se godinama pamtiti i spominjati“.

Znači, 10. avgusta, na Kanli kuli, u Herceg Novom na velikom „sindikalnom treningu“ Beogradskog sindikata SVIZAJEDNO!!!