25-03-2024

Budvi potrebni novi ljudi sa jasnom vizijom i strategijom

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović je zvaničnim saopštenjem pozdravio odluku SO Budve za skraćenje mandata i održavanje prijevremenih izbora.


Foto: Demokratska Crna Gora

"Bilansi vršenja apsolutne vlasti tokom ovog mandata su tragični sa nemjerljivom štetom našem gradu i izgubljenim brojnim šansama i rezultatima. Pored ekonomskog, stvoren je i politički haos koji je i najbolji pokazatelj da apsolutna vlast i apsolutno kvari. Posljedica takve vladavine najbolje je ilustrovana kroz odnose unutar, odavno već bivše, većine, koja je političku scenu pretvorila u tragikomediju. Stoga je današnja odluka o skraćenju mandata jedini put ka izlasku iz stanja haosa i anarhije i konačne stabilizacije koja je Budvi najpotrebnija", navodi se u saopštenju.

Takođe, ističe da je istim stavovima, kako na Vladi, tako i u Skupštini, pokušavao da ukaže na neophodnost održavanja novih izbora, te da su Budvi potrebni novi ljudi, s jasnom vizijom i strategijom koji će je ponovo pozicionirati kao najpoželjniju turističku destinaciju.

"Iskustvo predsjednika Opštine koga su zatekli milionski dugovi i haos a koji je uspio da, sa sjajnim timom ljudi, vrati Budvu stazama razvoja, staviću na raspolaganje upravo novim ljudima ne želeći da se ponovo kandidujem na predstojećim izborima. Uvjeren sam da slijede veliki rezultati i pobjede koje su Budvi tako dugo nedostajale, da ponovo budemo ekonomski pokretač, primjer dobrog upravljanja i najbolji servis našim građanima", zaključuje se u saopštenju.