04-05-2024

Čist izbor: Reagovanje na saopštenje nosioca liste “Za budućnost Budve - Budva, otvoreni grad” Mladena Mikijelja

Reagovanje nosioca liste ČIŠT IZBOR - Petar Odžić, SDP, SD, LP i Građani na izjavu Mladena Mikijelja prenosimo integralno.


Foto: SDP

Gospodine Mikijelj, na pomirenje pozivate vi koji ne govorite sa ljudima sa kojima ste bili na listi na propim izborima, vi koji ste ljude istog političkog uvjerenja posvađali!

Vi pozivate na transparentnost, a u istoj rečenici govorite da pojedine firme neće nikad dobijati poslove u Budvi! Objasnite nam kako mislite to da uradite, a da ne prekršite zakon o javnim nabavkama?! Da li hoćete da dogovorite poslove na isti način kao što ste dogovorili i kupovinu trajekta?!

Niste vi gospodine Mikijelj oduzeli liniju braći Ban, nego im prvo plaćali zakup, a onda i isplatili trajekte, kao da su novi a ne stari nekoliko decenija. Vi ste praktično poslovni partneri!

Vaša "Ruka pravde" na sidrištu truli, dok se kucaju zadnja slova u predmetu u SDTu.
Posebno ste ponosni na poslovanje trajekta, koji je prihodovao nešto preko 5 miliona, a u isto vrijeme ste povećali troskove u firmi za preko 5 ipo miliona!

U izbornoj godini ste sa 20 000e povećali reprezentaciju na 105 000e!

Gospodine Mikijelj, već sam vam jednom rekao, sada ponavljam... držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova, u Budvi je situacija puno složenija od toga!

Petar Odžić, nosilac liste "ČIST IZBOR-Petar Odžić"(SDP, SD, LP i građani)