28-12-2022

Članovi dramske sekcije OŠ „Mirko Srzentić” danas igraju novogodišnju predstavu za vrtićane u Petrovcu

Članovi dramske sekcije OŠ „Mirko Srzentić” u Petrovcu danas će odigrati novogodišnju predstavu vrtićanima, a posjeta vrtiću biće upriličena sa početkom u 11 sati. Istu predstavu učenici će odigrati i sjutra u 12 časova u samostanu Sveti Vid.

Članovi dramske sekcije OŠ „Mirko Srzentić” danas igraju novogodišnju predstavu za vrtićane u Petrovcu | Radio Televizija Budva

Foto: OŠ „Mirko Srzentić”

Dramsku sekciju vode nastavnice Šenida Kajević i Bojana Sinanović, a kako je istakla direktorica škole Ivana Kurtović, saradnja sa predškolskom ustanovom ih posebno raduje i intenzivirala se u posljednjim mjesecima.



Direktorica je takođe najavila da će sjutra u Crvenoj komuni biti održana svečana novogodišnja priredba u kojoj učestvuju osnovci iz Petrovca, a program će poćeti u 17 sati.

"Zahvaljujemo se Muzejima i galerijama Budve, posebno Crvenoj komuni koji su nam omogućili da i u periodu kad je škola bila zatvorena organizujemo sve vannastavne aktivnosti. Zahvaljujemo se NVO "Feštađuni" jer će njihovi kostimi našu predstavu učiniti pravom novogodišnjom čarolijom", kazala je Kurtović koja je svima čestitala nastupajuće praznike.