17-04-2015

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju

„Nakon osnivanja JU „Dnevni centar“, prethodno sprovedenih konsultacija sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja, kao i stručnih tribina organizovanih u saradnji sa UNICEF-om, Opština Budva je danas objavila Javni poziv za otvoreni postupak javne nabavke za izvođenje radova na adaptaciji i opremanju poslovnog prostora – Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u opštini Budva” – saopštila je Milena Marović Bogdanović, menadžerka Opštine Budva i koordinatorka projekta.

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju | Radio Televizija Budva

Vrijednost javne nabavke je 450.000 eura, a javno otvaranja ponuda biće održano 25.05.2015. godine u 10 sati u prostorijama Opštine Budva.

“Objavljivanjem Javnog poziva ušlo se u završnu fazu dugoočekivanog projekta otvaranja Dnevnog centra, a naredni period će se iskoristiti za prikupljanje svih neophodnih podataka od strane budvanskog Udruženja roditelja, ali i pronalaženju stručnog kadra koji će u ovoj ustanovi svakodnevno raditi sa najosjetljivijom populacijom” – istakla je gradska menadžerka.