04-01-2020

Hotel Palas u Petrovcu blistao punim sjajem tokom novogodišnjih praznika

Interesovanje za boravak u hotelu Palas tokom novogodišnjih praznika i ove godine je bilo tradicionalno veliko. U pretprazničnoj decembarskoj atmosferi, kada je već bilo nemoguće doći do ulaznice za novogodišnje slavlje, hotel Palas je riječima vrhunskog profesionalca okarakterisan kao “najozbiljnija priča” za doček Nove godine u Crnoj Gori i regionu.

Hotel Palas u Petrovcu blistao punim sjajem tokom novogodišnjih praznika | Radio Televizija Budva

Bio je to predosjećaj da predstoje “dobre noći” i upravo je završna noć, kada su nastupili Severina i Dejan Petrović Big Bend u društvu preko 500 gostiju, dokazala da su sve tri večeri u Palasu bile nezaboravne, opuštene, vesele a atmosfera nadasve prijatna i “domaćinska” kako su gosti već i navikli.


"Izvanredni nastupi Aca Pejovića, Tijane Dapčević, Nine Badrić, Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, Severine i Hua Hua Benda uz voditeljsku podršku Nine Radulović pokazali su da je odabir izvođača i ovog puta bio odličan što je potvrdila i izuzetno raspoložena publika - pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati" ističu iz menadžmenta hotela Palas.


"Kada se sumiraju svi utisci, može se zaključiti da je “Palas” je ponovo bio epicentar nezaboravnog provoda, jedinstvene atmosfere, praznične idile i vrhunske gastronomske ponude. Meni sastavljen od najfinijih ukusa lokalne kuhinje, na pravi način je zaokružio kompletan utisak, a Hotelska grupu Budvanska rivijera i hotel Palas još jednom potvrdili primat u organizaciji
novogodišnjeg programa na ovim prostorima" zaključuje se u saopštenju HG Budvanska Rivijera.