15-10-2019

Ivković: Budvanskom parlamentu nikako da svane

Nakon jučerašnjeg prekida 27. sjedice SO Budva, saopštenjem za javnost danas se oglasio Opštinski odbor Socijaldemokrata Budva.


"Dugo očekivana sjednica budvanskog parlamenta prekinuta je. Treba li reći da nijesmo iznenađeni? Iznenađenje bi bilo da je sjednica održana u punom kapacitetu i da su riješena značajna pitanja koja čekaju mjesecima. No, vladajuća budvanska koalicija to nije imala u planu, već samo kupovinu novih šest mjeseci vlasti u kojima se neće baviti brigom o gradu i građanima, već ličnim interesima i partijskim zapošljavanjem, kao i do sad", navodi se u saopštenju koje potpisjuje predsjednik OO SD Budva Petar Ivković.

Opstajanje po svaku cijenu nesložne i neskladne budvanske koalicije, kako ističe, predstavlja otvoreno i drsko ruganje građanima.

"Jučerašnje odlaganje, do ko zna kad, rasprave o budžetu, do kraja je raskrinkalo njihovu nespremnost i nesposobnost da vode ovaj grad. A građani čekaju! Sad već ne da značajna pitanja budu rješavana, nego naredne izbore - da Budvi ponovo svane", zaključio je Ivković.