16-09-2022

Kažanegra: Apsolutni prioritet je finansijska stabilnost preduzeća

U preduzeću "Mediteran reklame" zadovljni su efektima poslovanja na kraju turističke sezone tokom koje je prihod uvećan za 15 procenata u odnosu na prethodnu godinu.


Nikola Kažanegra/ Foto: D.o.o. "Mediteran reklame"

V.d. direktora d.o.o. "Mediteran reklame", Nikola Kažanegra kazao je u izjavi za naš portal da je naplata prihoda od usluga koje su im date u ingerenciju veća u odnosu na prethodnu za 15 procenata.

"Što se izmjena tačnije korekcija cijena tiče, bilo ih je samo u segmentu komercijalnog dijela poslovanja i to u zimskoj periodu smanjenja cijena (bilborda ii city lightova) kao bismo izašli u susret obveznicima koji rade tokom cijele godine i pomogli u tom dijelu njihovog poslovanja, što doprinosi u svakom slučaju boljitku svih građana Budve što i jeste prioritet", istakao je Kažanegra.

Društveno odgovorno poslovanje se odvija u skladu sa mogućnostima.

"Što se saradnje sa drugim firmama tiče, uvijek smo tu da se uključimo u prioritene slučajeve i pomognemo, a donacija jeste bilo u skladu sa našim mogućnostima i zakonskim okvirima", kazao je on.

Prioritet preduzeća je finansijska stabilnost.

"Što se planova tiče apsolutni prioritet nam je finasijska stabilnost preduzeća, od noviteta je tu preuzeta ingerencija nad određenim brojem bilborda od Direkcije za saobraćaj", zaključio je Kažanegra.