25-10-2023

Mediteran nikad brojniji u sedmoj sezoni „EKO mini odbojke“

Sedmo izdanje odbojkaškog projekta „EKO mini odbojka“ još jednom obara rekorde masovnosti. U sedmoj sezoni, koja je počela u nedjelju, 22. oktobra učestvuje 873 djece i čak 73 ekipe iz 18 odbojkaških klubova iz cijele Crne Gore! Odbojkaški klub "Mediteran" učestvuje sa ukupno osam ekipa i tri uzrasne kategorije sa 96 prijavljenih članova.



Projekat „EKO mini odbojka“ za djecu uzrasta 9-13 godina organizuje Odbojkaški savez Crne Gore uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, a cilj projekta je omasovljenje i popularizacija odbojke u Crnoj Gori.



Odbojkaški savez Crne Gore snosi sve troškove organizacije utakmica, a takođe je donirao odbojkaške lopte klubovima i majice za sve učesnike „EKO mini odbojke“.



Odbojkaški savez Crne Gore već sedmu sezonu organizuje najmasovniji sportski projekat za djecu uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Ministarstva sporta i mladih, Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) i Glavnog grada Podgorica.



Odbojkaški savez Crne Gore će na zatvaranju, koje je planirano u maju naredne godine, obezbijediti medalje za sve učesnike, jer su, igrajući odbojku, svi pobjednici!