21-03-2022

Mediteran reklame: Legitimni članovi Upravnog odbora neće se pomaći ni za milimetar

Iz budvanskog preduzeća "Mediteran reklame" saopšteno je da su se danas potvrdile sumnje koje je u subotu iznio v.d. izvršnog direktora ovog preduzeća Ivan Pejović, u vezi iznenadnih ostavki dva člana UO koji dolaze iz redova DF-a. Oni su kazali da je jutros oko 8.30h u službene prostorije ovog društva došao kurir i pokušao da dostavi, kako su naveli, nezakonita i nelegitimna rješenja o razrješenju članova aktuelnog UO i rješenja o imenovanju novog, nelegitimnog i na nezakonit način izabranog Upravnog odbora.


Foto: Mediteran reklame

Saopštenje prenosimo u cjelosti

Zbog gore navedenog, danas želimo da pošaljemo snažnu poruku svim članovima nelegitimnog novoimenovanog UO da će protiv njih biti podnesene krivične prijave, ukoliko pokušaju da uđu u prostorije i održe nelegitimnu i nezakonitu konstitutivnu sjednicu.

Takođe, poručujemo im da će imati sa suprotne strane izvršnog direktora i nas kao jedine legitimne i na zakonit način izabrane i imenovane članove UO koji vam se neće pomaći ni milimetar.

Upozoravamo vas još jednom da ne učestvujete u nezakonitim i zakulisanim radnjama zbog kojih ćete odgovarati pred licem pravde, ali i pred cjelokupnom budvanskom javnošću, jer ćete biti predmet bavljenja svih javnih medija, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou.

Mi, članovi UO, imenom i prezimenom stojimo iza izvršnog direktora i dajemo mu punu podršku u predstojećem periodu. Odgovorno tvrdimo da je Društvo za ovih godinu dana postizalo samo dobre rezultate, danas je finansijski stabilno i ne vidimo razlog za ovakvo ponašanje koje je inicirano od strane odlazećeg predsjednika Opštine.