17-10-2019

Morsko dobro: Poziv za dizajniranje i postavljanje umjetničkih instalacija od sakupljenog drveta sa plaža

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore uputilo je poziv svim zainteresovanim nevladinim organizacijama da se jave na Poziv za dostavu predloga za dizajn, izradu i postavljanje umjetničkih instalacija od sakupljenog prirodnog i obrađenog drveta sa plaža.

Morsko dobro: Poziv za dizajniranje i postavljanje umjetničkih instalacija od sakupljenog drveta sa plaža | Radio Televizija Budva

Kako navode, Poziv se raspisuje u okviru projekta “WELCOME” (WatEr LandsCapes sustainability thrOugh reuse of Marine littEr) koji se finansira iz Programa „Interreg IPA CBC Italija-Albanija-Crna Gora 2014-2020″.

"Krajnji rok za dostavu predloženih rješenja je 04. novembar 2019. godine. Sve informacije, pravila i obrazac za prijavu nalaze se u dokumentu “Poziv za dostavu predloga za dizajn, izradu i postavljanje umjetničkih instalacija od sakupljenog prirodnog i obrađenog drveta sa plaža” koji se može preuzeti sa web stranice Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore na web adresi www.morskodobro.com", saopšteno je iz Morskog dobra.



Foto: Plaža u Meksiku
Izvor: https://www.forbes.com/sites/jimdobson/2018/06/03/tulums-art-with-me-festival-instantly-becomes-a-world-class-event/#70700ce514d5