01-12-2021

Opština Budva donirala Vodovodu specijalno vozilo za održavanje kanalizacione i vodovodne mreže

Opština Budva donirala je gradskom Vodovodu multifunkcionalno vozilo za crpljenje septičkih jama i ispiranje atmosferske kanalizacije. Ključeve vozila vrijednog 84,5 hiljada eura izvršnoj direktorici Vodovoda Jasni Dokić uručio je Joko Popović sekretar Sekretarijata za investicije.

Opština Budva donirala Vodovodu specijalno vozilo za održavanje kanalizacione i vodovodne mreže | Radio Televizija Budva

Foto: printscreen

Specijalizovano multifunkcionalno vozilo ima mogućnost crpljenja vode 100 litara u minuti sa kapacitetom od 1600 litara, a to su sjajne performance i kubikaža koje su nama bile potrebne za crpljenje i ispiranje kanalizacione i atmosferske mreže, kazala je za Polis Jasna Dokić izvršna direktorica Vodovoda zahvalivši se na donaciji Opštini Budva i Sekretarijatu za investicije.

“To je upravo ono vozilo koje nam je bilo neophodno za naš svakodnevni rad naročito u ljetnjem periodu. Vozilo ima odlične performance i sada ćemo lakše stizati do najfrekventnijih zona i naselja gdje nam je ranije bio otežan prilaz kao što su Stari grad, Rafailovići i Gospoština”, kazala je Dokić.

Sekretarijat za investicije sproveo je kompletnu proceduru nabavke vozila.

“Sekretarijat za investicije sproveo je svu neophodnu proceduru za nabavku vozila koje je koštalo 84 hiljade 579 eura, takođe u aprilu očekujemo isporuku još jednog, kipper vozila” kazao je sekretar Sekretarijata za investicije Joko Popović.

J.M.