16-03-2022

Opština Budva objavila listu studenata koji ispunjavaju uslove za dodjelu stipendija

Opštinska Komisija za dodjelu stipendija objavila je Listu studenata koji ispunjavaju uslove iz konkursa za dodjelu stipendija za studijsku 2021/2022. godinu, saopšteno je iz Službe protkola Opštine Budva.

Opština Budva objavila listu studenata koji ispunjavaju uslove za dodjelu stipendija | Radio Televizija Budva

Ilustracija

Na osnovu Odluke o stipendiranju studenata Sekreteriat za društvene djelatnosti raspisao je 11. oktobra prošle godine konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2021/2022. godinu.

Nakon obrade dokumentacije i bodovanja kandidata, Komisiju za dodjelu stipendija je shodno Odluci o stipendiranju studenata utvrdila listu studenata koji ispunjavaju uslove konkurska, a koju
možete pogeldati na sledećem linku:

Lista studenata

Učesnici Konkursa imaju pravo prigovora Komisiji za dodjelu stipendija u roku od osam dana od dana objavljivanja Liste. Komisija za dodjelu stipendija o podnijetom prigovoru odlučuje u roku od osam dana podnošenja prigovora i ta odluka je konačna, navodi se u obrazloženju Komisije za dodjelu stipendija.

Odluku o dodjeli stipendije donosi predsjednik Opštine posebnim rješenjem, na predlog Komisije, o čemu će biti obavješteni kandidati koji ispunjavaju uslove.