20-10-2022

Pejović: Za inovativne tehnologije, za pametnu Budvu!

Naši sugrađani i turisti zaslužuju da uz pomoć savremenih informacionih tehnologija, ali i pametnih rješenja u što kraćem roku dođu do neophodnih informacija, podataka i dokumenata, kazao je kandidat za odbornika sa liste „Dragan Krapović - Idemo ljudi - Demokrate - Demos“, Ivan Pejović.


Foto: Demokrate Budva

"Procesu digitalizacije rada lokalne uprave pristupićemo u cilju ostvarivanja boljeg servisa za građane kako bi im olakšali pristup informacijama i rešavanju njihovih problema. Realizacijom projekta “Pametna uprava” smanjićemo šalterske redove, a naručito tokom sezone i obezbijedićemo našim sugrađanima da klikom ili pozivom dođu do potrebnih informacija ili dokumenata", istakao je Pejović.

Kako dodaje, povezaće pametnu upravu sa ekološki održivim projektima poput izgradnje solarnih panela na zgradi Opštine, kao i podsticaj za sva lokalna preduzeća da isto učine.

"Afirmisaćemo široku upotrebu automobila na električni pogon, takođe ćemo izgraditi električni pogon punjača širom naše Budve. Zato za inovativne tehnologije, za pametnu Budvu! Idemo ljudi, idemo Budva", poručio je Pejović.