16-09-2021

TOB: Budvanski hotelijeri nadaju se gostima do kraja septembra

Budvanski hotelijeri nadaju se gostima tokom čitavog septembra, ali su više u pitanju individualni dolasci, nego organizovane turističke grupe. Interesovanje tokom oktobra, uglavnom uslovljeno trenutnom epidemiološkom situacijom, je znatno manje, saopšteno je našem portalu iz Turističke organizacije Budve.

TOB: Budvanski hotelijeri nadaju se gostima do kraja septembra | Radio Televizija Budva

Foto: arhiva

Odmor na Budvanskoj rivijeri u septembru i oktobru karakterišu niže cijene u hotelskom i privatnom smještaju što može privući značajan broj gostiju i u periodu postsezobne.

"Najveći broj hotela već je snizio cijene u odnosu na period jul-avgust, a pojedini i na te cijene imaju popuste od 5% do 25%. U hotelima sa pet zvjezdica, od oktobra će biti promovisane i specijalne cijene, pa će, npr. noćenje u dvokrevetnoj sobi sa doručkom iznositi od 60 do 300 eura za dvije osobe, u hotelima sa četiri zvjezdice - od 35 do 100 eura, u hotelima sa tri zvjezdice - od 25 do 50 eura", saopšteno je iz TOB-a.

Nadamo se da će turisti znati da prepoznaju momenat i iskoriste šansu za jedinstveni odmor u Budvi tokom septembra i oktobra.


J.M.