27-05-2015

Turistička organizacija opštine Budva na „Beogradskom Manifestu“

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom, turistickim organizacijama Kotora, Podgorice, Bara, Tivta i turističkom privredom Crne Gore, predstavila je svoju turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu na prvom “Beogradskom Manifestu”, koji se održao od 22. do 24. maja na Kalemegdanu.

Turistička organizacija opštine Budva na „Beogradskom Manifestu“ | Radio Televizija Budva

U okviru tematskih cjelina „Stvaran svijet oko nas“, „Vodiću te samo reci gdje“, i „Kultur šok“, posjetioci su imali priliku da se tokom tri dana trajanja ove manifestacije, upoznaju sa raznolikom ponudom, zabavnim i kulturnim dešavanjima koja ih očekuju tokom ljeta u Crnoj Gori.

Ljubiteljima prirode posebnu pažnju privukla je ponuda aktivnog turizma turističke agencije “Explorer” koja je predstavljena kroz cjelinu „Vodiću te samo reci gdje“. Mlađi posjetioci su bili zainteresovani za ponude raftinga, planinarenja, biciklizam i dr.

Grad teatar, koji ljeti u Budvi dugi niz godina okuplja ljubitelje pozorišta i kulturnih dešavanja, predstavio se beogradskoj publici odlomcima iz komada “Trus i trepet”, po tekstu Stefana Mitrova Ljubiše, koje su govorile Marija Vickovic, Katarina Radivojević i Stela Ćetković.

Tokom promocije na crnogorskim standovima Beogradjani su mogli da uzivaju u degustaciji njeguške pršute, sira, mariniranom i dimljenom šaranu, priganicama i medu i dobrom vinu.

Događaj su propratili najznačajniji mediji u Srbiji: TV Pink, Studio B, Prva TV, Happy TV, Kurir, Hello magazin, Ata Star, Tanjug i dr.