20-04-2021

(VIDEO) Andrija Milošević daje savjete budućim studentima glume

U susret prijemnim ispitima Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore pokrenuo je u kampanju u kojoj će budućim kandidatima predstaviti studijske programe Fakulteta: Glumu, Dramu i pozorište.

(VIDEO) Andrija Milošević daje savjete budućim studentima glume | Radio Televizija Budva

Foto: Dragan Mujan

Ovim povodom, u kampanji, nekadašnji studenti fakulteta i istaknuti alumnisti će predstaviti, kako svoja iskustva studiranja tako i ona sa prijemnog ispita.

Andrija Milošević, nekadašnji student Glume FDU Cetinje, dao je par savjeta budućim kandidatima i podsjetio se svog studiranja u video poruci:



Lidija Dedović, pozorišna rediteljka i umjetnička direktorica JU
„Kraljevsko pozorište“ Zetski dom na Cetinju predstavila je svoja
iskustva sa Fakultetom i prijemnim ispitom, u video poruci:



Nikola Vučinić, nekadašnji student Filmske režije - javlja se sa
poslijediplomskih studija iz Talina, Estonija. Nikola je već tokom studija napravio nekoliko međunarodno nagrađivanih filmova, pa da čujemo šta on ima da kaže, u videu:



Svi ostali učesnici kampanje i istaknuti alumnisti FDU mogu se pratiti putem posebnog YouTube kanala pod nazivom: fdu_cetinje_ucg na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/channel/UCFd6iUuVfiUU2uIlSHAaS0g

Takođe, za sve buduće studente, u susret prijemnim ispitima na
studijskim programima, kao i do sada biće organizovane konsultacije, sa ciljem približavanja strukture prijemnog ispita.

Zbog pandemije COVID19 - prvi krug konsultacija, biće održane onlajn, posredstvom Zoom platforme, svake subote u maju i junu.