25-10-2023

(VIDEO) Ivanković: Regionalni vodovod bio na visini izuzetno odgovornih zadataka

Pogledajte gostovanje direktora Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje - Borislava Ivankovića u Jutarnjem programu Radio Televizija Budva.

(VIDEO) Ivanković: Regionalni vodovod bio na visini izuzetno odgovornih zadataka | Radio Televizija Budva

Foto: Printscreen

Tom prilikom on je govorio o vodosnabdijevanju Crnogorskog primorja tokom protekle turističke sezone kao i o problemima sa kojima se ovo Društvo suočavalo u navedenom periodu.

"Kao i u proteklih 12 godina od početka funkcionisanja Regionalnog vodovoda, zahvaljujući stručnom, dobro organizovanom i odgovornom radu svih zaposlenih, Regionalni vodovod je bio na visini izuzetno odgovornih zadatka koje mu je Društvo povjerilo, i ove ljetnje turističke sezone u svakom trenutku
obezbijedjene su potrebne količine vode Crnogorskom primorju", naveo je Ivanković.

"Tokom zime i proljeća izvršena je potpuna tehnička priprema opreme i sistema što je uslovilo da Regionalni vodovod u cjelosti bude spreman za snabdijevanje vodom tokom protekle ljetne turističke sezone" kazao je Ivanković.

Ovom prilikom on je istakao kako Regionalni vodovod nije imao bilo kakvih većih poteškoća u vodosnabdijevanju Crnogorskog primorja.

"Izdašnost izvorišta je bila u svakom trenutku na većem nivou od iskazanih potreba za vodom iz Regionalnog vodovoda od strane lokalnih vodovoda. Vremenske prilike su bile izuzetno povoljne ali i zaustavljane nelegalne eksploatacije šljunka i pijeska je dalo značajne rezultate po izdašnost izvorišta Bolje Sestre, zaključio je Ivanković.

U nastavku pogledajte cijeli prilog: