23-11-2023

(VIDEO) Kaluđerović: Sjajni rezultati HG Budvanska rivijera, najbolji u proteklih 20 godina

U HG "Budvanska rivijera" izuzetno su zadovoljni turističkom sezonom, a kako je za Jutrom iz Budve kazala PR ovog preduzeća Jelena Klauđerović polako se sumiraju finansijski rezultati, a godina za njima bila je izvanredna.

(VIDEO) Kaluđerović: Sjajni rezultati HG Budvanska rivijera, najbolji u proteklih 20 godina | Radio Televizija Budva

Foto: PrintScreen

"Imali smo jako dobru sezonu, predsezonu i postezonu, a kad se sve zbroji očekujemo neto rezultat od tri miliona, što bi bio najbolji rezultat u proteklih 20 godina, a kada uzmemo u obzir sve ono što se dešavalo u protekle tri godine, moramo biti veoma zadovoljni", ističe Kaluđerović.

Na sajmovima sjajne najave i za sljedeću godinu.

"Turopertatori sa kojima sarađujemo najavljuju čak i povećanje zakupa kapaciteta za sljedeću godinu tako da ovu godinu zaista sa optimizmom možemo da privedemo kraju uz dobre najave za sve ono što nas očekuje", istakla je ona.

Sezona duga u odnosu na prethodne

"Ne možete očekivati da se turizam dešava sam od sebe, vremena su se promijenila, nema više pasivnog posmatranja turizma morate biti aktivni i pratiti šta se dešava, globalna kretanja su jako nestabilna i čim se desi neka katastrofa kao u Izraelu ili Gazi to može da poremeti tok sezone", napominje Kaluđerović.

U fokusu priprema novogodišnjeg programa u hotelu Palas

"Mi već krajem avgusta počnemo da dobijamo upite o proslavi Nove godine, imamo stalne goste koji i ne pitaju ko pjeva već im je važno da osiguraju svoje mjesto, sa dočekom u hotelu Palas smo napravili jednu dobru priču koja traje već 17 godina. Ove godine će 31. decembra u hotelu Palas nastupiti Neda Ukraden i Slavko Banjac, 1. januara Saša Matić i Ivana Selakov, 2. januara Aco Pejović i Džejla Ramović, dok će sve tri noći goste zabavljati Hua Hua bend i Zlopi u popodnevnim časovima", kazala je ona.

Opšrinije u videu: