17-10-2022

Božović: Otvaranje kancelarije za brze odgovore za efikasniju gradsku administraciju

Budva, kao crnogorska metropola turizma, mora imati efikasniju i bržu gradsku administraciju. Ovaj problem sanirao bi se otvaranjem kancelarije za brze odgovore, saopštio je kandidat za odbornika sa liste „Dragan Krapović – Idemo ljudi – Demokrate – Demos“, Nikola Božović.


Foto: Demokrate Budva

Ovaj koncept, prema njegovim riječima, predstavlja moderno rješenje za rasterećenje kako građana i posjetioca Budve tako i gradske administracije.

"U ovoj kancelariji bili bi delegirani predstavnici svih opštinskih službi, sekretarijata i lokalnih preduzeća koji bi svim građanima i posjetiocima Budve pružili pomoć u rješavanju svih vrsta problema dostavljanjem informacija u najkraćem mogućem roku", istakao je Božović.

Na platformi će, kako dodaje, biti dostupna i informacija o statusu svih primljenih zahtjeva a zaposleni u kancelariji bi za svoj rad odgovarali predsjedniku Opštine kome bi bili obavezni da dostave dnevne izvještaje o svom radu

"Rad ove kancelarije posebno bi došao do izražaja tokom ljetnje turističke sezone. Za efikasniju i dostupniju gradsku administraciju i grad bez redova u institucijama, idemo ljudi, idemo Budva", poručio je Božović.