04-04-2024

Budva na aplikaciji GetYourGuide

Tvorci trenutno najpopularnije aplikacije za putovanja u svijetu GetYourGuide, nakon posjete, uvrstili su Budvu i Crnu Goru, kao destinaciju koju je vrijedno posjetiti i ukazali na atraktivnosti koje su njima privukle pažnju, kao preporuku svjetskim putnicima.


Foto: pexels

Šta je GetYourGuide?

Ova njemačka aplikacija je budućnost putovanja, po analitici Similarweba sa aktuelnih preko 20 miliona posjeta.

Ukoliko sami planirate putovanje, bez pomoći agencije i već unaprijed uplaćenih turističkih tura, onda je poželjno posjedovati ovu aplikaciju.

Glavna zamisao tvoraca ove aplikacije i web stranice jeste da na jednom mjestu objedine sve turističke atrakcije kao što su muzeji, izleti, vožnje brodom, autobuske ture, obilaske sa lokalnim vodičem i sve druge slične ili različite atrakcije na jednom mjestu. Na ovoj aplikaciji možete kupiti karte po istim ili čak i povoljnijim cijenama nego da to uradite na ulazu u određenu turističku atrakciju.

Kako aplikacija funkcioniše?

Aplikacija je prilično jednostavna. Potrebno je uneseti destinaciju na koju putujete i datum, odnosno dan za koji biste htjeli kupiti ulaznicu za određenu atrakciju i aplikacija će Vam izlistati sve raspoložive atrakcije i izlete za tražene parametre. Naravno, rezultate je moguće sortirati po cijeni ili trajanju, a tu su takođe i razni drugi filteri kao što je raspon cijene, dužina trajanja, udaljenost od centra i slične bitne informacije za obilazak željene destinacije.