28-01-2021

Danas radionica Onlajn marketing - Facebook

ICT Hub, u saradnji sa partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine (BiH) i Digitalizuj.me iz Crne Gore, organizovaće danas besplatnu online radionicu Onlajn marketing – Facebook, sa početkom u 18 časova.Prijava za radionicu je dostupna na ovom linku

Radionica se realizuje u okviru USAID-ovog projekta D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini I Crnoj Gori.

“Na radionici ćete saznati i naučiti kako da napravite Facebook biznis stranicu, kakav sadržaj bi trebalo da predstavljate svojim pratiocima i kako da ih dodatno zainteresujete za vaš turistički objekat i usluge koje nudite”, navodi se u saopštenju.

Predavanje će dodatno pružiti i konkretna znanja i vještine iz oblasti reklamiranja na Facebook Ads platformi (FB Business Manager).

Predavačica na radionici je menadžerka društvenih medija u ICT Hub-u, Marina Ugrinić.

Ona posjeduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanja projektima u raznim sektorima. Završila je Fakultet političkih nauka, novinarsko-komunikološki smjer, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe vještu transformaciju komunikacijske infrastrukture.

Svi predstavnici malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mogu se prijaviti za onlajn radionicu gdje će imati priliku da unaprijede svoje vještine i poslovanje putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad.

“Digitalizacija u turizmu je uvijek bila i izazov i potreba, ali je aktuelna situacija pokazala kako je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala i neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja”, navodi se u saopštenju.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz BiH i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

U okviru projekta prethodno je organizovano sedam radionica - Booking.com za početnike, Booking.com – napredna radionica, TripAdvisor - sve što treba da znate, Kako da poslujete na Airbnb platformi, E-mail marketing u službi turizma, Sve što treba da znate o kreiranju vašeg vebsajta i Google alati u turizmu, prenosi Mina.