05-08-2020

Mjesni odbor DPS Petrovac: Gospodo iz opozicije, jači smo i energičniji nego ikada

"Greške garniture iz vremena prethodne vlasti oko petrovačkog šetališta, ako postoje, predmet su tužilaštva i njima ćemo prepustiti da se time bave, kao i u svakom slučaju do sada. Međutim, spletom okolnosti nekoliko godina ste proveli na vlasti a šetalište ni do danas nije završeno", saopšteno je iz Mjesnog odbora DPS Petrovac.



Zato, kako navode u saopštenju, garnitura iz prethodne vlasti svima duguje odgovor - "što je vama smetalo da ga završite u tom periodu"?

"Mogli ste makar da promijenite trule rešetke, koje su svakodnevna opasnost za sve građane, posebno za djecu i starije. Vi to nijeste uspjeli za tri godine, a mi ćemo vam pokazati da može i za tri dana. Očigledno je, ipak, da životnim pitanjima nijeste imali vremena da se bavite od blokiranja kružnih tokova na poziv četničkih vojvoda ili od kamenovanja zgrade opštine i naših sugrađana pripadnika MUP-a. Vaše današnje djelovanje se svelo na nesuvislo i nepovezano prepričavanje čaršijskih priča i traženje odbornika svoje partije po kafanama za vrijeme zasijedanja Skupštine, što je bio slučaj prije nekoliko dana", navode u saopštenju i dodaju:

"I pored vaših svakodnevnih prijetnji da nećete imati milosti prema pripadnicima DPS-a, kada “pobijedite”, kao što vidite, mi smo tu, na svakom koraku. Šetamo slobodno Petrovcem.
Očigledno vas boli što ste shvatili da vaša priča o revanšizmu nije prošla i da nijeste zaplašili mladost i budućnost Petrovca.
Mi idemo naprijed, a vama neka je sa srećom devetnaesti vijek! Gospodo iz opozicije, pošto vidimo da se još ne stišava nervoza oko naše šetnje Petrovcem, očigledno je da ste vaše partijske šefove uvjeravali da ste "potukli" DPS u Petrovcu i da više ne postojimo. A onda su svi imali prilike da vide da smo tu i da smo jači i energičniji nego ikada do sad", poručuju iz Mjesnog odbora DPS-a Petrovac.