21-10-2022

Pejović: Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi

Budva je jedna od rijetkih opština u Crnoj Gori koja može da se pohvali sa sportskom tradicijom dužom od jednog vijeka. Geografska pozicija i mediteranska klima naš grad čine idealnim za bavljenje sportom i rekreacijom tokom čitave godine", saopštio je danas kandidat za odbornika sa liste Može Budva, može Crna Gora Vanja Pejović.


Foto: URA Budva

Kako je istakao, budvanska URA se zalaže za valorizovanje bogatih prirodnih resursa u svrhu sporta kroz izgradnju novih sportskih terena, igrališta, teretana na otvorenom, hajking staza, rekonstrukciju postojećih objekata koji su u lošem stanju sa akcentom na gradski bazen na Pizani i Mediteranski sportski centar.

,,Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi i stvoriti ambijent u kojem se klubovi efikasnije razvijaju i lakše postižu rezultate. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu daćemo zamah i glavnoj privrednoj grani - turizmu, stvaranjem uslova za popunjavanje kapaciteta u predsezoni i postsezoni. Pokažimo 23. oktobra da MOŽE BUDVA, MOŽE CRNA GORA! Glasajte broj 7", zaključio je on.