19-06-2020

Početak političkog dijaloga u Budvi danas u 10 časova

Početak dijaloga dogovoren je na sastanku kojem su juče u sali Skupštine opštine prisustvovali aktuelni predsjednici Opštine i Skupštine, Marko Carević i Krsto Radović, kao i v. d. predsjednika i predsjednika Skupštine, Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Početak političkog dijaloga u Budvi danas u 10 časova | Radio Televizija Budva

Aktuelni predsjednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da će danas početi dijalog o političkoj situaciji u našem gradu u koji će biti uključeni svi politički akteri.

"Suština je u jednom,u cilju prevažilaženja ovakve situacije u Opštini Budva, sjutra će početi politički dijalog svih lokalnih parlamentarnih subjekata u Budvi. Ništa sem toga ne bih dodao", naveo je juče Radović odgovarajući na pitanja novinara.

Aktuelni predsjednik budvanske Opštine Marko Carević je kazao da sa zadovoljstvom može da konstatuje da se postigao dogovor i da sjutra počinje politički dijalog na temu smirivanja situacije u gradu, kao i prevazilaženja svih tenzija koje su stvorene.

On je takođe naveo da je dogovor da se ništa više ne komentariše, i da se druge izjave za sada neće davati.

"Kao što ste vidjeli, političke tenzije koje su se dešavale ispred Opštine Budva morali smo na neki način da zaustavimo", poručio je juče Vladimir Bulatović, uz konstataciju da su se morali obezbjediti uslovi da građani Budve funkcionišu normalno.

"U tom smislu smo se odlučili za politički dijalog, nemam više detalja, osim da će učestvovati predstavnici parlamentarnih stranaka Budve", poručio je Bulatović.

"U cilju smirivanja tenzija koje su stvorene i veoma prisutne u gradu, kao i u samoj Opštini, odazvaću se pozivu na dijalog koji će sjutra početi između predstavnika političkih partija u cilju smirivanja tenzija", poručila je Snežana Kuč.

Dijalog počinje danas u 10 sati i zatvoren je za javnost.